Міжнародна конференція лікарів анестезіологів пройшла у Буковелі

17-18 березня 2016 року з ініціативи «Науково-практичного медичного центру дитячої кардіології і кардіохірургії МОЗ України» та за підтримки Благодійного фонду «Об’єднання світових культур» відбулась V Науково-практична конференція «Актуальні питання дитячої анестезіології». У конференції взяли участь 110 представників медичних закладів та лікарів з США, Великобританії, Франції, Швейцарії, Індії, Польщі та України.

Головною подією конференції мав бути виступ лікаря-анестезіолога Балакрішнана з Індії, але вже на борту літака йому надійшов дзвінок з клініки і він повернувся на своє робоче місце задля проведення невідкладної операції. Проте його сенсаційне відкриття було озвучено ним через конференц-зв'язок і усі учасники конференції отримали важливу інформацію, яка дозволяє рятувати мільйони дитячих життів.

Лікарі обмінялися досвідом і були запропоновані інноваційні підходи щодо хірургічного лікування, безпечної анестезії у дітей та розглянуто багато інших важливих питань у напрямку дитячої анестезіології та інтенсивної терапії. Були розглянуті також питання надання допомоги при політравмі у дітей, післяопераційних ризиків пацієнтів після трансплантацій, нейроконтрольованої респіраторної підтримки у новонароджених.

Під час конференції лікарі влаштували змагання за життя дитини на манекені, до якого було підключено комп’ютер з введеним діагнозом та отриманням зворотного зв’язку. Так бригада лікарів, які ніколи не працювали разом, наочно продемонструвала наскільки важливі скоординовані правильні дії та швидкість реакції для порятунку життя. Манекен, якому було відключено усі життєві показники – ожив після втручання лікарів! Це демонструє, що для порятунку життя у лікарів є навіть не хвилини, а секунди!

На даний час у боротьбі за життя дітей медичні заклади мають певний досвід співпраці з благодійними організаціями, які проводять соціальні проекти медичного спрямування. Розуміючи важливість розвитку української медицини та надання вчасної допомоги пацієнтам, директор Благодійного Фонду «Об’єднання світових культур» Наталія Куценко розкрила тему аспектів співпраці благодійних фондів та медичних закладів.

Міжнародна медична конференція не лише об’єднала досвід та талант надала можливість лікарям обмінятись досвідом та налагодити тісні зв’язки між медичними закладами різних країн задля підвищення ефективності системи дитячої анестезіології та інтенсивної терапії України та світу, адже від цього напрямку залежить життя мільйонів людей.

Контактное лицо: Cемко Алла (написать письмо автору)
Компания: V Науково-практична конференція "Актуальні питання дитячої анестезіології" (все новости этой организации)
Добавлен: 11:40, 27.03.2016

Форум РЕБУС пройдёт 3-4 июля в Казани, Брайт Консалтинг, 06:01, 10.05.2023, Россия
Утверждены даты проведения Международного Форума «РЕБУС: Экономика строительства в историческом центре». Он состоится 3-4 июля в Казани на площадке IT-парка им. Башира Рамеева.

МЕЖДУНАРОДНАЯ ПРОГРАММА «КОУЧ-ПРАКТИК» ACSTH, Международный центр коучинга «Исток», 08:34, 10.04.2023, Россия
Катерина Костюкова, основатель и директор Международного центра коучинга «Исток», проведёт обучение по направлению МЕЖДУНАРОДНАЯ ПРОГРАММА «КОУЧ-ПРАКТИК» ACSTH

В отеле Yalta Intourist состоится Международная выставка «РестоОтельМаркет», Отель «Ялта-Интурист», 08:31, 10.04.2023, Россия
На протяжении трех дней, с 6 по 8 апреля, в отеле Yalta Intourist будет проходить XII Международная выставка комплексного оснащения сегмента HoReCa «РестоОтельМаркет».

В отеле Yalta Intourist состоится Международная выставка «РестоОтельМаркет», Отель «Ялта-Интурист», 08:30, 10.04.2023, Россия

Для решения проблем исторических центров будет создана межрегиональная рабочая группа, Ребус, 08:37, 22.03.2023, Россия
Для решения проблем исторических центров будет создана межрегиональная рабочая группа Такое решение приняли участники онлайн сессии, которая состоялась 15

Разработано AVart.Стуdия © 2008-2024 labazina.ru